Tuotteet

Käyttämämme A2-maito lypsetään erikseen jahaetaan meijeriin heti lypsyn jälkeen. Lehmät laiduntavat ja niiden maidon maussa voi olla vaihtelua laidunkauden mukaan.

Lehmistä on testattu A2-ominaisuus DNA-testillä. Maidon mausta ja rakenteesta ei proteiinityyppiä erota, eli maito maistuu tavalliselta.

Juuri haettu A2-maito pastöroidaan mutta ei homogenisoida.  pääasiassa valmistamme A2-jogurtteja hyödyntäen luonnon omia sesonkimakuja, kuten raparperia, mustaherukaa ja puolukkaa. Testattavaksi on toimitettu pieniä eriä A2-maitoa.

Tuotteitamme voit ostaa jälleenmyyjiltämme.

Ota yhteyttä jos haluat lisätietoa A2-maitotuotteistamme tai tuotteemme oman myymäläsi valikoimaan.

2020 by MaitoKarelia 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon