Jogurtit ja muut hapanmaitotuotteet

Jogurttien maito haetaan tilalta heti lypsyn jälkeen, pastöroidaan mutta ei homogenisoida. Hapatteina toimivat vatsaystävälliset asidophilus- ja bifidushapatteet. Hapatuksen ansiosta tuote säilyy useita viikkoja tuoreena ja sen laktoosipitoisuus laskee puoleen.

Meijerin A2-maitotuotteisiin käytetään testattujen lehmien erikseen lypsettyä maitoa. Pakkauksessa on aina tieto miltä tilalta maito on. Osa maidosta haetaan pienkarjan tilalta, joka koostuu pääosin suomenkarjasta ja maidon laatu pitoisuuksineen on erinomaista.

Maustettujen jogurttien marjat on kerätty lähialueen metsistä ja tiloilta joissa ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä apu- tai lisäaineita, ainoastaan luomuhyväksyttyä omenapektiiniä hilloissa.  Hillot ovat säilöntäaineettomia ja ne valmistetaan muutamaa päivää ennen jogurtteja, jolloin ne ovat herkullisen tuoreita.

2020 by MaitoKarelia 

  • Facebook Social Icon