A2-jogurtit

A2-jogurttien maito haetaan tilalta heti lypsyn jälkeen, pastöroidaan mutta ei homogenisoida. Hapatteina toimivat vatsaystävälliset asidophilus- ja bifidushapatteet. Hapatuksen ansiosta tuote säilyy useita viikkoja tuoreena ja sen laktoosipitoisuus laskee puoleen. Jogurtista on tutkittu elävien maitohappobakteerien määrä ja niitä on suoliston loppuvaiheessa jäljellä niin runsaasti että jogurtin voi todeta edistävän suoliston terveyttä.

A2-jogurttien makuvaihtoehdot

Maustettujen jogurttien marjat on kerätty lähialueen metsistä ja tiloilta joissa ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä apu- tai lisäaineita, ainoastaan luomuhyväksyttyä omenapektiiniä hilloissa.  Hillot ovat säilöntäaineettomia ja ne valmistetaan muutamaa päivää ennen jogurtteja, jolloin ne ovat herkullisen tuoreita.

2020 by MaitoKarelia 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon